Fantastisch jaarprogramma!

Het staat er goed voor! Zowel op het veld als met de Businessclub Hoogeveen. We hebben er ook dit seizoen weer voor gezorgd een aantrekkelijk programma te bieden.

lees meer »

Waterspektakel

De volgende activiteit zal net als andere jaren op het water plaats vinden. De datum is 6 juli, noteer deze alvast aub, meer info volgt nog.

lees meer »

Lekker op de Trekker

Noteert u alvast de volgende activiteit van de Businessclub in uw agenda: Donderdag 23 maart 'Lekker op de Trekker'! Een fantastisch evenement voor Boeren, Burgers en Buitenlui!

lees meer »

Nieuwjaarsborrel

Donderdag 5 januari is er vanaf 17.00 uur een nieuwjaarsborrel in Café De Majesteit. U bent van harte welkom voor een drankje met een borrelhapje en uiteraard om elkaar het allerbeste te wensen voor 2017!

lees meer »

Gastspreker Wim Kieft

Donderdagavond 24 november is er vanaf 20 uur onze jaarlijkse netwerkavond in de kantine van v.v. Hoogeveen. Ditmaal is als gastspreker te gast Wim Kieft met als gespreksleider Evert ten Napel.

lees meer »

Mee naar Mokum

Het nieuwe seizoen trappen we af met een geweldig uitje. Donderdag 8 september gaan we naar Mokum om de AEX beurs te bezoeken, een tour over de Wallen te maken en gaan we genieten van heerlijke sapjes tijdens een Bierproeverij.

lees meer »

Pinkster BBQ

Zondag 15 mei (1e pinksterdag) speelt v.v. Hoogeveen haar laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen SC Erica. De aftrap is om 14 uur en na afloop van de wedstrijd zal om half vijf de barbecue aangestoken worden.

lees meer »

De FIOD op de stoep

Het kan u ook overkomen: plotseling staat er een team van de FIOD bij u voor de deur. Wat nu? Graag nodigen wij u uit voor een informatieve avond op donderdag 14 april. Als gastspreker is Bert Wolf, rechercheur bij de FIOD aanwezig.

lees meer »

Slipcursus

Donderdagmiddag 10 maart gaan we o.l.v. Kreeft Opleidingen een slipcursus volgen. De uitnodiging met uitgebreide info volgt spoedig, maar noteer deze datum a.u.b. alvast.

lees meer »

Roelof Luinge als Gastspreker

Dat er jaarlijks een bekende gastspreker de Businessclub komt bezoeken is min of meer een traditie. Dit keer is Roelof Luinge bereid gevonden zijn verhaal te doen, ongetwijfeld wordt dit een boeiende tocht langs vele anekdotes uit de voetbalwereld.

lees meer »

PEC Zwolle - FC Groningen

De noordelijke broederstrijd tussen PEC Zwolle - FC Groningen is één van de eerste wedstrijden van 2016 en u kunt daar samen met de Businessclub bij zijn! Zaterdagavond 30 januari strijden deze 2 teams om de punten in de Eredivisie.

lees meer »

Eindejaarsfestiviteit

Zaterdag 19 december is er de traditionele eindejaarsfestiviteit. Het wordt weer een familiefeest in winterse sferen. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom bij de Westerbergen. Meer info over deze happening...

lees meer »

Lachveiling

Op zaterdagavond 14 november bent u van harte welkom in 'Heinrigs Restaurant voor een daverende lachveiling. We gaan dan samen lekker lachen en eten/drinken en wie dat wil kan bieden op leuke kavels.

lees meer »

Hoogeveense Footgolf Open

Donderdagmiddag 24 september organiseren wij de 'Hoogeveense Footgolf Open'. Een sportieve buitenactiviteit in stijl. Golfhandicap niet verplicht, grappig zijn wel.

lees meer »

Spetterende Super Sail

Donderdag 2 juli gaan we het ruime sop op, met het prachtige schip de Stedemaeght zeilen we over het IJsselmeer naar Volendam. Aan boord krijgen we goed te eten en zullen we smullen van verse paling die gerookt wordt.

lees meer »

BBQ wedstrijd

Voorafgaand aan de belangrijke thuiswedstrijd tegen Emmen op zaterdagavond 18 april wordt u een BBQ met buffet aangeboden. Het terras voor de Business ruimte zal ingericht worden voor een gezellige avond. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom.

lees meer »

Eindejaarsknaller

Zaterdag 20 december is er de eindejaarsknaller bij De Westerbergen. In de kenmerkende sfeer van deze mooie tijd van het jaar zullen we samen genieten van een heerlijk kerstbuffet met live cooking. Ook voor de kinderen zal goed gezorgd worden.

lees meer »