Leuke activiteiten in 2019!

Voor het komende jaar hebben we weer heel wat leuke activiteiten op de agenda staan. Ons 25 jarig jubileum vieren we natuurlijk groots! Noteer 11 mei alvast in de agenda voor een spetterend feest!

lees meer »

Bekerduel v.v. Hoogeveen - HZVV

Een officieel duel tussen de eersteklassers Hoogeveen en HZVV is in de historie van beide clubs nog nauwelijks voorgekomen. De confrontatie in de beker op zaterdag 19 november is dan ook uniek te noemen.

lees meer »

Netwerkavond met Roelof Luinge

Roelof Luinge floot ruim 845 wedstrijden in het betaald voetbal, een record. En nog steeds vindt Luinge het leuk om af en toe een wedstrijdje te fluiten. Hij was te gast bij de Businessclub Hoogeveen. Met een fraaie lezing, vol met anekdotes.

lees meer »

Theater van de Lach

Ruim 140 aanwezigen hebben een fantastische avond bij gewoond met het Theater van de Lach. Boerenblond zorgde met schitterende sketches dat de stemming voortreffelijk was. Heinrigs deed daar met een uitstekende verzorging nog een schepje boven op.

lees meer »
Img_2986_news_index

Nieuwe penningmeester

Na zich jarenlang als penningmeester voor de Business Club te hebben ingezet, heeft Arie Mulderij besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Hij zal worden op gevolgd door Jeroen Gritter.

lees meer »

Viel Spass in Köln

Een samenvatting van geeft vaak geen goede weergave van het in het echt mee maken. Het uitstapje naar Keulen laat zich vatten in de woorden veel gelachen, gemoedelijke sfeer, genoeg te eten en te drinken en tijd die om vliegt.

lees meer »

Netwerkavond met John van Zweden

De netwerkavond met John van Zweden is met ruim 100 aanwezigen zeer succesvol geweest. Hij vermaakte zijn toehoorders met een prachtig verhaal over zijn avonturen als mede-eigenaar van het Engelse Swansea City.

lees meer »
Img_0620_news_index

Nieuw bestuur

Na ruim 12 jaar voorzitter te zijn geweest heeft Micheal Brinkhof samen met secretaris Peter Johannes afscheid genomen. Tineke Greving en Berry Beuker zijn als opvolgers toegetreden tot het bestuur van de Business Club.

lees meer »

Geslaagde scootertocht

Bijna 50 leden van de Business Club Hoogeveen hebben een mooie scootertocht gemaakt door het Drentse land. Onder ideale weersomstandigheden met een heerlijk zonnetje werd er getoerd naar Tiendeveen, Westerbork en Grolloo.

lees meer »