Activiteiten

4 tot 5 keer per jaar

Leuke evenementen
Geweldige uitjes

Jaarlijks worden er een aantal actieve en vooral bijzondere evenementen georganiseerd waarbij onze leden elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen setting. Twijfel je erover om lid te worden van de Businessclub? Meld je dan aan voor één van onze activiteiten en maak kennis met onze leden. Wanneer er kosten verbonden zijn aan een activiteit worden deze verrekend bij een eventueel volgend lidmaatschap.

Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van onze geplande activiteiten.

007 Gala

007 Gala

Datum niet vastgesteld

Rode loper, smokings en avondjurken, snelle bolides en een Martini shaken not stirred. Je raad het al, we wanen ons even in de wereld van James Bond. Het beloofd een gezellige en mooie avond te worden, officiële uitnodiging volgt.


Offroad in Duitsland

Offroad in Duitsland

Datum niet vastgesteld

De Businessclub op oorlogspad! We gaan eens goed met de 'assen deur de plassen' op een voormalig militair oefenterrein. We hebben genoeg oorlogsmateriaal om het terrein mee te veroveren: Buggy's, 4x4, 4x4 Trucks en Tanks. Meer informatie en uitnodigingen volgen.


Eerdere activiteiten

Hieronder vindt u een overzicht van onze eerdere activiteiten.

Waterspektakel 2021

Waterspektakel 2021

02-09-2021

Dit jaar pakken we extra groots uit met ons waterspektakel. We laten de kalme binnenwateren achter ons en kiezen het ruime sop. We gaan naar het karakteristieke Ameland om een heerlijk dagje uit te waaien. We zouden de Businessclub niet zijn als we hier geen leuke activiteit op de planning hebben staan... Meer informatie en uitnodiging volgen.


BBQ  & Borrel

BBQ & Borrel

08-07-2021

We mogen weer! Op donderdag 8 juli vanaf 16.30 uur hebben we een BBQ en borrel ter afsluiting van dit seizoen op de agenda staan.


Puzzelrallytocht

Puzzelrallytocht

21-02-2021

Wie kent ze nog, de puzzelritten van de politie? We gaan met z’n allen een echte ‘trip down memory lane’ maken met onze eigen puzzelrallytocht!


Bikers For A Day

Bikers For A Day

10-09-2020

De aftrap van het nieuwe seizoen: Bikers for a day! We zijn er in geslaagd om een leuk én coronaproof evenement neer te zetten. Donderdag 10 september gaan we op e-choppers en volledig in stijl een prachtige route rijden door onze mooie omgeving.