Activiteiten

4 tot 5 keer per jaar

Leuke evenementen
Geweldige uitjes

Jaarlijks worden er een aantal actieve en vooral bijzondere evenementen georganiseerd waarbij onze leden elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen setting. Twijfel je erover om lid te worden van de Businessclub? Meld je dan aan voor één van onze activiteiten en maak kennis met onze leden. Wanneer er kosten verbonden zijn aan een activiteit worden deze verrekend bij een eventueel volgend lidmaatschap.

Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van onze geplande activiteiten.

Eerdere activiteiten

Hieronder vindt u een overzicht van onze eerdere activiteiten.

Waterspektakel 2023: Skûtsjesilen!

Waterspektakel 2023: Skûtsjesilen!

06-07-2023

Zoals elk jaar, pakken we met ons waterspektakel groot uit. Dit jaar wordt geen uitzondering - we gaan skûtsjesilen op de Friese meren! De details over dit evenement volgen nog, houd onze agenda dus goed in de gaten!


De boer dat is de kearl!

De boer dat is de kearl!

20-04-2023

We gaan met de hele club het Twentse grensgebied verkennen op oude trekkers. Ook maken we kennis met de oudste sport van Twente, gaan we bij de boer op bezoek en uiteraard nemen we een hapje krentenwegge. Uiteraard sluiten we de dag af met een hapje, drankje en een overheerlijke BBQ.


Waterspektakel 2022

Waterspektakel 2022

07-07-2022

Ahoy! Dit jaar gaan we zeilen over het IJsselmeer met één van de mooiste zeilschepen van Nederland: De Stedemaeght! We varen van Kampen naar Enkhuizen naar Urk. Onderweg en aan wal worden we goed verwend met heerlijke hapjes, buffetten en uiteraard een borrel. Het belooft een onvergetelijke dag te worden!


007 Movie Night

007 Movie Night

12-11-2021

We dopen onszelf onder in de wereld van James Bond. Nadat we met z’n allen de nieuwste bond-film ‘NO TIME TO DIE’ hebben gekeken, konden we een gokje wagen in ons eigen Casino Royale in de Whitebox van de VUE.


Waterspektakel 2021

Waterspektakel 2021

02-09-2021

Dit jaar pakten we extra groots uit met ons waterspektakel. We lieten de kalme binnenwateren achter ons en kozen het ruime sop. We zijn naar Ameland geweest om een heerlijk dagje uit te waaien. Een heerlijk dagje weg met activiteiten zoals o.a. een scavenger hunt, raften in de branding en boogschieten.


BBQ  & Borrel

BBQ & Borrel

08-07-2021

We mogen weer! Op donderdag 8 juli vanaf 16.30 uur hebben we een BBQ en borrel ter afsluiting van dit seizoen op de agenda staan.


Puzzelrallytocht

Puzzelrallytocht

21-02-2021

Wie kent ze nog, de puzzelritten van de politie? We gaan met z’n allen een echte ‘trip down memory lane’ maken met onze eigen puzzelrallytocht!


Bikers For A Day

Bikers For A Day

10-09-2020

De aftrap van het nieuwe seizoen: Bikers for a day! We zijn er in geslaagd om een leuk én coronaproof evenement neer te zetten. Donderdag 10 september gaan we op e-choppers en volledig in stijl een prachtige route rijden door onze mooie omgeving.